Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Δουλεύω σκληρά για να επιστρέψω»

Henderson: «Δουλεύω σκληρά για να επιστρέψω»

Η Liverpool διανύει μια πολύ κρίσιμη αγωνιστικά περίοδο χωρίς να έχει τον αρχηγό της, τον Jordan Henderson στη διάθεση της, ο οποίος απουσιάζει από τα μέσα Φεβρουαρίου.

Ο Hendo υποβλήθηκε σε επέμβαση, λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς που αποκόμισε από το Merseyside Derby εναντίον της Everton στις 20 Φεβρουαρίου.

Μιλώντας πριν από τον αγώνα με την Aston Villa για την επιστροφή του, ανέφερε: 

“ Γνωρίζω ότι υπάρχουν εικασίες για την αποθεραπεία μου τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Δεν θέλω να πω πάρα πολλά γιατί σε αυτό τον σύλλογο, η ομάδα είναι πάνω από τον κάθε παίκτη, αλλά δουλεύω όσο πιο σκληρά γίνεται, για να επιστρέψω στη δράση. ”

“ Είμαι τυχερός που μπορώ να συνεργαστώ με μερικούς από τους καλύτερους ειδικούς στο ποδόσφαιρο και με τη βοήθειά τους ελπίζω ότι θα επιστρέψω αργά ή γρήγορα. ”

“ Το κίνητρο μου είναι σαφές και απλό: Θέλω απεγνωσμένα να επιστρέψω τώρα που τα αποτελέσματα έχουν μεγάλη σημασία. ” Είπε ο Hendo.

Ο Henderson θα μπορούσε να επιστρέψει σε λίγες εβδομάδες, όπως είχε δηλώσει καη ο Gareth Southgate, έτσι ώστε να προλάβει τις τελευταίες αγωνιστικές της Premier League, τους ημιτελικούς του Champions League (σε περίπτωση πρόκρισης των Reds), καθώς και το EURO του καλοκαιριού.

Πλησιάζει η επιστροφή του Jordan Henderson στη δράση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com